Skip to content

Over ons

Estherion heeft ruim twintig jaar klinisch fysische ervaring in de radiotherapie en nucleaire geneeskunde en stralingsbescherming. Door de grote hoeveelheid praktijkervaring weet Estherion goed waar knelpunten kunnen liggen in de dagelijkse praktijk en hoe deze pragmatisch te overbruggen zijn.

CEO en oprichtster Esther Raaijmakers:

DSC08634-bewerkt-10

“Het is voor mij belangrijk dat mensen zich veilig voelen met straling, dat ze weten waar ze het over hebben. De manier waarop de informatie bij iemand binnenkomt verschilt van mens tot mens. Ik vind het heel leuk om daar creatieve oplossingen voor te zoeken. Het geeft me veel voldoening als iemand vol vertrouwen aan de slag kan.”

Risicoanalyses

Je wilt risico’s afdekken voordat een bouwproject start of tijdens de dagelijkse praktijk. Estherion heeft uitgebreide ervaring met risicoanalyses en retrospectieve risicoanalyses: Prisma RT en Sire. Daarnaast is er bekendheid met prospectieve risicoanalyses: HFMEA, Safer, NCS/RIVM, Agis en Dovis, Bowtie model Fine & Kinney.

Samenwerking

Estherion werkt samen met Dental Best Practice, ANVS hogeschool Mens en Techniek, Boerhaave cursus, Cursus voor algemeen coördinerend deskundige Stralingsbescherming.

Registratie

Ingeschreven als coördinerend deskundige stralingsbescherming in het register van de ANVS sinds 2015.